We’ve always believed at Marraüm that space is at the heart of all good architecture. And, as we’ve grown as a company, we have outgrown our existing space at Jubilee Wharf. So we need a new office, a new space where we can continue to grow.

Today we move, but not far! We’ve moved to Jubilee Warehouse, literally next door on Commercial Road in Penryn. What’s exciting for us, is that we were one of the key partners in the development of Jubilee Warehouse; a building that showcases the best in design, sustainability and creativity. It’s an office to be proud of, in more ways than one.

We started out in our current office in 2013, and have loved the visibility and being right at the heart of the creative bustle at Jubilee Wharf. But as our vision, clients and team have expanded over the past three years, we recognised that we needed more space. Almost three years to the day since we started here, we’ve packed everything into boxes.

When we unpack them, it is to a space that is very different, and whilst it will be a new office for us, it’s a space with which we have a long connection.

Jubilee Wharf was built in the 1950s as a warehouse, and later converted into storage units. Andrew Marston and Caroline Cox from Robotmother took the building on because they recognised its potential and devised plans to transform the space, initially with Cornish-based architect Peter Skerrett. In 2011 Marraüm took on the project, we incorporated and worked with Peter Skerrett’s designs to create an award winning building with 13 workspaces that are now home to some of the most innovative and creative small Cornish companies.

It’s a bigger space with high ceilings, a river view and so much more light. From here we can offer more to our clients and nurture the ethos and spirit that drives what we do. We can also extend our work to help shape the next generation of architects, because we have room to hold exhibitions and offer work experience opportunities.

From now on, when you meet us, we’ll talk though your plans and design ideas in an office with a view (and a pingpong table) that genuinely showcases our story as a company.